Coachende trainers opgelet!

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste dames elftal van Zwaluwen Utrecht. Als trainer-coach ben jij verantwoordelijk voor een fanatieke en enthousiaste groep dames, die dit seizoen uitkomt in de 3e klasse op zaterdag.

Zwaluwen Dames 1 heeft gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd tot een succesfactor binnen het damesvoetbal. Momenteel heeft Zwaluwen 3 damesteams en een groeiend aantal meidenteams. MO19 speelt bijvoorbeeld hoofdklasse. Een aantal van hen zullen volgend jaar de seniorenleeftijd bereiken en laten zich nu al af en toe gelden op ons trainingsveld.

De selectie bestaat uit dames van dames 1 en mo19. Bij het elftal staat prestatiegericht voetbal centraal. We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer (man/vrouw) voor dames 1, die 1x in de week de training en op zaterdag de coaching wil doen. Ben jij een trainer die graag wil werken met selectiespelers die enthousiast, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Onze belangrijkste eisen voor deze functie zijn de volgende:

• Tactisch inzicht is een belangrijk speerpunt;
• Natuurlijk leiderschap;
• Slagvaardig;
• Communicatief vaardig.

Het is belangrijk dat zowel plezier als prestatie worden meegenomen in training en coaching.

Er is budget gereserveerd.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie met CV naar zwaluwendames1voetbal@gmail.com

Reageren op deze advertentie