CSV Jong Holland uit Alkmaar is op zoek naar een trainer voor hun Vrouwen 1. Jong Holland VR1 is een mix van jonge speelsters, die doorstromen uit de huidige MO19, gemengd met meerdere speelster die al meerdere jaren voetballen bij Jong Holland VR1.

Een goede mix dus van talent en routine!

Voor dit, uiteraard ontzettend leuke team, zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze train(st)er, die ook de technische verantwoordelijkheid over de vrouwen seniorentak zal hebben. Deze persoon zal nauw samenwerken met de technisch coördinator van de vrouwen- en meidenafdeling.

Hoe vaak Jong Holland VR1 gaat trainen, gaat in samenspraak met deze nieuwe train(st)er. Jong Holland VR1 speelt haar wedstrijden op zaterdag.

Het is een pre wanneer deze persoon in het bezit is van TC 3 of bereid is deze, op kosten van de vereniging, te halen.

Deze persoon is in staat de speelsters te motiveren en weet een gezonde balans te vinden tussen prestatie en plezier. Daarnaast oog voor het groeiproces binnen de selectie én tussen de junioren en senioren.

Bij Jong Holland voetballen meiden in bijna alle leeftijdscategorieën. In het huidige seizoen (2018-2019) hebben we teams in de volgende categorieën:
MO19, MO17, MO15, MO13 en MO11. Verder voetballen er meisjes bij de JO8, JO9 en JO11. Volgend seizoen zullen er meerdere meiden voetballen in JO13 en JO14.

In seizoen 2019-2020 zullen waarschijnlijk de volgende meidenteams bij Jong Holland voetballen:
VR1, MO19, MO17 en MO13 (2 teams). Verder zullen er diverse speelsters in jongensteams gaan voetballen.

Jong Holland is een leuke, gezellige vereniging, waar het goed toeven is. Bij ons zijn normen en waarden zeer belangrijk en in dat rijtje staat respect ook hoog in ons vaandel.

Wat bieden wij:
– een prettige werkomgeving;
– een leuke vereniging, waarin prestatie en gezelligheid hand in hand gaan;
– een passende vergoeding.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Petra Kortekaas – de Pender. Telefoon: 06-24776693 of e-mail: pedepe@hotmail.com

Reageren op deze advertentie