DHC Delft is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een 17-2 trainer. De 17-2 zal op hoofklasse niveau spelen en voornamelijk bestaan uit kwalitatief goede 1ste jaars.
DHC staat bekend om haar sterke jeugdafdeling waar jaarlijks spelers van zowel de onderbouw- als bovenbouw categorieën naar BVO’s gaan.

Wij zijn op zoek naar een hoofdtrainer met trainerservaring en voetbaltrainer diploma’s. DHC bied de mogelijkheid voor opleiding en een vrijwilligersvergoeding.

De doelstelling van DHC is om ook met de 2de elftallen Divisie te gaan spelen om de jeugd naar een nog hoger niveau te ontwikkelen. De nieuwe selectietrainers zullen intensief samenwerken met de hoofdtrainers van de 1ste selectie teams. Alle hoofdtrainers van de 1ste selectie jeugdelftallen zijn in het bezit van UEFA B en bieden een mooi podium om jou als trainer te helpen ontwikkelen i.c.m. een sterke spelersgroep.

Heb jij ervaring met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep, ben jij communicatief sterk, prestatiegericht, in het bezit van voetbaldiploma’s EN denk jij de trainer te kunnen zijn die de vaardigheden heeft om de doorstroming van jeugdtalenten naar het eerste elftal te bevorderen, spelers op een enthousiaste wijze te motiveren en verbinding kan creëren binnen het team evenals met de vereniging?

Stuur dan je sollicitatie met voetbal C.V. naar Hoofd Opleidingen Piet van de Valk, p.vd.valk@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,

Reageren op deze advertentie