DHC Delft is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar hoofdtrainers voor diverse selectie elftallen. DHC staat bekend om haar sterke jeugdafdeling waar jaarlijks spelers van zowel de onderbouw- als bovenbouw categorieën naar BVO’s gaan.

Wij zijn op zoek naar hoofdtrainers met meerdere jaren trainerservaring voor de:
O18-1 ( 3de Divisie, minimaal UEFA B/ of al in opleiding hiervan)
O17-2 ( Hoofdklasse, minimaal UEFA C) – willen promoveren naar de 4de divisie
O19-2 ( Hoofdklasse, minimaal UEFA C) – willen promoveren naar de 4de divisie

De 2de selectie teams bestaan uit sterke 1ste- en 2de jaars spelers en zullen net zoals afgelopen seizoen meestrijden om promotie. De doelstelling van DHC is om ook met de 2de elftallen Divisie te gaan spelen om de jeugd naar een nog hoger niveau te ontwikkelen. De nieuwe selectietrainers zullen intensief samenwerken met de hoofdtrainers van de 1ste selectie teams. Alle hoofdtrainers van de 1ste selectie jeugdelftallen zijn in het bezit van UEFA B en bieden een mooi podium om jou als trainer te helpen ontwikkelen i.c.m. een sterke spelersgroep.

Heb jij ervaring met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep, ben jij communicatief sterk, prestatiegericht, in het bezit van minimaal het diploma UEFA C/B EN denk jij de trainer te kunnen zijn die de vaardigheden heeft om de doorstroming van jeugdtalenten naar het eerste elftal te bevorderen, spelers op een enthousiaste wijze te motiveren en verbinding kan creëren binnen het team evenals met de vereniging?

Stuur dan je sollicitatie met voetbal C.V. naar Hoofd Opleidingen Pieter van de Valk, p.vd.valk@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,

Reageren op deze advertentie