Vanwege uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij naar enthousiaste en balvaardige trainers die de staf van jeugdvoetbalopleiding willen versterken.

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen van voetbalverenigingen om alle facetten van de jeugdopleiding te optimaliseren. Vanwege uitbreiding van die werkzaamheden zoeken wij per m.i.v. herfst 2020 trainers die beschikbaar zijn om mee te werken aan de jeugdvoetbaldagen.

Deze jeugdvoetbaldagen zijn overdag in de volgende schoolvakanties:
Herfstvakantie 2020
Voorjaarsvakantie 2021
Meivakantie 2021
Zomervakantie 2021

Wij zijn op zoek naar trainers en/of sportstudenten (MBO of HBO) die in schoolvakanties beschikbaar zijn om hierbij mee te werken. De jeugdvoetbaldagen worden op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd door Jeugdvoetbalopleiding voor kinderen van 5 -15 jaar. Tijdens deze jeugdvoetbaldagen krijgen de spelers een aansprekend voetbalprogramma met specifieke trainingsvormen en intensieve wedstrijdvormen, waarbij de succesbeleving centraal staat.

Gevraagd:
Goede eigen vaardigheid
Ervaring als jeugdtrainer
Kindvriendelijke instelling
Doorgroeimogelijkheden aanwezig!
Bij voorkeur ervaring met geven van jeugdtraining: Wij verzorgen de interne opleiding.
Beschikbaar op in schoolvakanties van 9.00 – 16.30 uur.

Geboden:
Volop ontwikkelingsmogelijkheden:
Een dynamische organisatie
Een vergoeding
Een uitgebreid kledingpakket
Doorgroeimogelijkheden

Belangstelling? Stuur je CV op en motivatie dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur dit naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Reageren op deze advertentie