Ben jij de trainer die aan de basis wil staan van de opleiding van een nieuwe Matthijs de Ligt? Dan biedt FC Abcoude je een mooie uitdaging! Voor het seizoen 2020/2021 zijn we nog op zoek naar een selectietrainer voor de selectieteams in de leeftijdscategorieën JO8 en JO9.

FC Abcoude is een dorpse vereniging met een multicultureel karakter. De vereniging telt ongeveer 825 spelende leden en is partnerclub van AFC Ajax. FC Abcoude beschikt over een goede organisatie, staat voor fatsoenlijk gedrag en faciliteert voetbal op zowel recreatief als prestatief niveau. We streven naar het spelen van verzorgd en aanvallend voetbal.

Selectieteams onderbouw
Selectiespelers in de onderbouw betalen extra contributie en krijgen naast de reguliere trainingen, ook techniek- en looptrainingen aangeboden door de voetbalschool, in samenwerking met een atletiekvereniging.
Bij de JO8 en JO9 selectieteams wordt er tijdens de trainingsdagen gebouwd aan de eerste voetbalontwikkeling en staat plezier voorop. Wedstrijden vinden plaats in een ongedwongen sfeer en de kinderen beginnen zonder al te veel instructies en vaste opstelling aan een wedstrijd. Lekker spelen dus!

De huidige selecties O8 en O9 bestaan uit talentvolle spelers waar scouts van verschillende BVO’s al meerdere malen naar gekeken hebben. Uitdaging voor de nieuwe hoofdtrainer om deze jongens naar een nog hoger niveau te brengen.

Voldoe jij aan het profiel?
Help jij ons bij het opleiden van jeugdspelers? Ben jij in staat om spelers basis principes en technieken aan te leren en vind je het belangrijk om spelers en trainers van breedte teams te helpen bij hun ontwikkeling? Ben jij een representatief uithangbord van de vereniging en geef jij samen met het Hoofd Jeugdopleiding van de onderbouw de jeugdopleiding van FC Abcoude een gezicht? Je bent sociaal vaardig? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Naast de boven genoemde ambitie en persoonlijkheidseigenschappen verlangen wij nog het volgende:
 Je hebt meerdere jaren ervaring als jeugdtrainer
 Je bent in het bezit van een erkend trainersdiploma en beschikt over relevante en gevarieerde oefenstof
 Je kunt een VOG verklaring overleggen
 Je bent tenminste twee trainingsdagen en op de wedstrijddagen beschikbaar
 Je bent aanwezig bij trainersbijeenkomsten en besprekingen en speelt hierin een actieve rol
 Je wilt werken aan het succes van de vereniging en eigenbelang speelt een minder belangrijke rol

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden een stabiel klimaat met een goed gestructureerde Technische Commissie en duidelijke visie als het gaat om de ontwikkeling van jeugdspelers. De selectieteams in de onderbouw spelen doorgaans in de hogere of hoogste afdelingen van het jeugdvoetbal binnen het district West I.
FC Abcoude beschikt over twee moderne kunstgrasvelden en twee goed onderhouden natuurgrasvelden. Er zijn voldoende trainingsmaterialen aanwezig die bij aanvang van elk seizoen weer worden aangevuld.
Ook bieden wij een loopbaanontwikkeling. Zo kun je als trainer doorgroeien naar oudere leeftijdsgroepen en denken we graag mee met volgen van voor de functie relevante (trainers)opleidingen. Je ontvangt een markt conforme vergoeding voor je werkzaamheden.

Spreekt dit alles je aan? Stuur dan je CV met een beknopte maar treffende omschrijving van jezelf, je voetbal- en trainerservaring en/of voetbalvisie naar:
hjo-pupillen@fcabcoude.nl

Als wij een match zien dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Reageren op deze advertentie