HJO/TRAINER 2de elftal GVV

Functieomschrijving
GVV is een bruisende vereniging die qua ledenaantal enorm groeit en zich organisatorisch sterk ontwikkeld. Dit doen we samen met elkaar, want GVV is een hechte vereniging met een brede en gemotiveerde vrijwilligersorganisatie.

In het bijzonder onze jeugd groeit erg hard, ruim 60% groei ten opzichte van 2017. Om onze jeugdopleiding verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding (HJO) die de kennis en kwaliteiten heeft om de jeugdtrainers verder te ontwikkelen op het gebied van trainingen verzorgen en tactiek. Tevens traint en begeleidt de HJO het 2de elftal om zodoende deze spelers door te ontwikkelen voor de overstap naar het 1ste elftal.

Profiel:
De HJO/trainer 2de elftal is communicatief sterk en heeft het vermogen om mensen te verbinden. De begeleidings- en coaching stijl typeert zich als positief stimulerend. De HJO/trainer 2de elftal beschikt over TC3 of Technisch Jeugdcoördinator III en is ervaren in het opleiden van trainers en spelers.

Wat zijn je taken?
⚽ Trainen van en begeleiden van de 2de elftal tijdens trainingen en op wedstrijddagen.
⚽ Draagt het jeugdbeleidsplan uit en bewaakt dit.
⚽ Begeleidt de trainers binnen de jeugdopleiding.
⚽ Het 2x per jaar organiseren van interne trainerscursussen.
⚽ Speelt een actieve rol op de velden en begeleidt trainers tijdens hun werkzaamheden, biedt oefenstof aan en is een adviseur en vraagbak voor hen.

Wat bieden wij?
⚽ Een bruisende club die op alle vlakken groeit en verbeterd.
⚽ Ideale omgeving voor een trainer die zich verder wil ontwikkelen.
⚽ Kleding van de club.
⚽ Vergoeding in nader overleg te bepalen (o.b.v. kwaliteit & ervaring).

Heb je interesse of vragen, dan kan je een e-mail sturen naar info@gvv-geldermalsen t.a.v. de Technische Commissie.

Reageren op deze advertentie