Met ingang van het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer voor ons 1e herenelftal uitkomende in de 4e klasse zondag zuid 1.

Wat verwachten wij van onze trainer?
Tot je verantwoordelijkheden behoren het verzorgen van trainingen op dinsdag- en donderdagavond, het begeleiden en coachen van het 1e elftal op zondag en het zorgen voor een goede dynamiek binnen de spelersgroep door het jaar heen.

Jouw profiel?
De trainer die wij zoeken beschikt minimaal over de vereiste UEFA C licentie, heeft enige jaren ervaring als hoofdtrainer, is tactisch sterk en in staat dit over te brengen op de spelersgroep.
Je vindt het clubgevoel belangrijk, wat betekent dat je naast je rol als trainer van het 1e elftal ook oog hebt voor de andere (jeugd) teams. Daarnaast heb je natuurlijk overwicht waardoor je in staat bent om op het juiste moment boven de groep te staan, maar pas je ook binnen de groep. Je kunt prestaties en plezier goed combineren.

Wat bieden wij?
Een jonge, gretige en enthousiaste spelersgroep, een gezellige voetbalvereniging met 6 seniorenteams (5 heren en 1 damesteam), een passende vergoeding (af te stemmen met het bestuur) en een gezellige kantine. Ook bieden wij de gezelligheid van een échte dorpsclub.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan voor 21 november 2021 een e-mail met je cv en motivatie naar info@esscheboys.nl.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Michel van de Sande via 06-19858035.

Reageren op deze advertentie