Dubbele Vacature Hoofdtrainer O14 & Hoofdtrainer O12 Almere City Football Academy

Is het jouw droom om actief te zijn als hoofdtrainer in het betaalde voetbal en is jouw doel het ontwikkelen van jeugdige talenten? Reageer dan op onderstaande vacature bij Almere City FC!
De Club Jong, eigenwijs en ambitieus. Dat zijn de kernwaarden van Almere City FC. Eigenschappen die we ook graag terugzien bij onze trainers, spelers en andere collega’s. Je werkt in een kleine, professionele organisatie. We hebben onze eigen identiteit, maar er is ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Wat zoeken wij
Almere City is per 1 juli op zoek naar twee bekwame en enthousiaste hoofdtrainers. Een voor de O14 en een voor de O12. Wij zoeken voor deze teams een trainer met een sterk karakter, een eigen kijk op voetbal en een open houding. Naast voetbaltechnisch inzicht en aantoonbare affiniteit met de desbetreffende leeftijdsgroep zoeken wij ook een trainer die weet wat er wordt gevraagd in termen van het creëren van een optimaal leerklimaat. De ontwikkeling van de spelers staat bij ons centraal en dus zoeken wij een trainer die hier op adequate wijze kan inspelen.

Wat bieden wij
Zowel voor de functie hoofdtrainer van de O14 en als hoofdtrainer van de O12 bieden wij een fulltime overeenkomst voor 1 seizoen. Fulltime betekend 40 uur per week, verspreid over 5 tot 6 dagen in de week, tevens trainen wij overdag. Naast het trainen van je eigen team zal je ook regelmatig bij andere teams op het veld staan en deelnemen aan vergaderingen en bijeenkomsten.

Wij bieden naast het salaris een vergoeding voor de gemaakte onkosten, een fijne werkplek en een gestructureerde organisatie met leuke collega’s. Ook bieden wij goede faciliteiten en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden voor jou als coach, daar waar wij als club ook inzetten op de individuele ontwikkeling van onze trainers.

Wat vragen wij
Een trainer met de benodigde technische bagage om de spelers te begeleiden naar de volgende leeftijdscategorie. Ook zoeken wij iemand die bereid is met de organisatie mee te denken en verantwoordelijkheid durft te nemen waar nodig.

Verder zoeken wij iemand die:
– Goed binnen een structuur kan werken
– TC2 heeft (TC1 is voor de O14 een pré).
– Kennis heeft van leeftijd specifieke kenmerken binnen de O14 of O12 leeftijd
– Aantoonbaar pedagogisch vaardig is (d.m.v. behaalde diploma’s zoals ALO, CIOS of PABO)
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden bezit.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Ervaring heeft binnen een BVO (is een pré)

Denk jij dat je in dit profiel past en ga jij graag de uitdaging aan? Mail dan vóór 22 juni naar rsack@almerecity.nl Ook voor vragen over deze functie kun je mailen naar dit adres.

Reageren op deze advertentie