Vacature Hoofdtrainer TOS-Actief Dames 1
TOS-Actief is een Amsterdamse voetbalvereniging met een ledenbestand van ruim 800 leden die zowel op zaterdag als op zondag actief is. Gezelligheid, spelvreugde en een stukje prestatie gaan hand in hand bij TOS-Actief.
De meisjes/vrouwenafdeling van TOS-Actief is al jaren volop in ontwikkeling. Het eerste elftal bestaat voor een groot deel uit dames die onderdeel waren van het eerste meisjesteam van TOS-Actief. Inmiddels hebben we, naast vier seniorenteams (waarvan twee veteranen), 14 jeugdteams.
Het eerste elftal is een team van vriendinnen die plezier en prestatie met elkaar combineren en jaarlijks meedoen om het kampioenschap. Omdat vriendschap en gelijkwaardigheid de basis is van het team, is na het kampioenschap in 2018/2019 besloten om niet te promoveren naar de derde klasse. Het team komt ook volgend seizoen uit in de vierde klasse.
Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een hoofdtrainer voor de Dames 1.
Wat doe je?
De trainer van het eerste vrouwenteam is verantwoordelijk voor de trainingen van het team op maandag en woensdag of donderdag en de coaching tijdens de wedstrijd op zaterdag.

Belangrijkste taken
• Verzorgen van de training op maandag en woensdag/donderdag
• Coaching van het team op zaterdag
• Nauwe samenwerking met de trainer van de MO17-1 en/of MO19-1 om mogelijke doorstroom vanuit de jeugd te bevorderen en te faciliteren.
Wie ben je?
• De cultuur bij TOS-Actief spreekt je aan: presteren is mooi maar plezier is zeker ook belangrijk.
• Je hebt bij voorkeur ervaring in het trainen van een dameselftal
• Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig
• Je bent gezond fanatiek
• Het in bezit zijn van TC 3 is een pré, maar belangrijkste is je intrinsieke motivatie.
• Je bent in staat om een team te managen waarin alle speelsters voldoende speeltijd krijgen.
Wat bieden wij?
Bij onze vereniging zijn de organisatorische zaken goed geregeld en dat zorgt voor een prettige werksfeer voor zowel de trainers als spelers.
Een eerste elftal dat bovenin de vierde klasse meedraait en een stabiele basis en organisatie heeft. Een team vol echte TOSers die zowel op als buiten het veld voor elkaar door het vuur gaan. Een groep die zich niet alleen inzet voor het team, maar voor de gehele vereniging. Een leergierige, zelfstandige spelersgroep die graag beter wil worden en elkaar ook in de derde helft goed weet te vinden. Een podium waar je je als trainer kunt ontwikkelen in een prettige omgeving Uiteraard mag je dit allemaal doen tegen een passende vergoeding.
Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je aan de slag bij onze mooie club? Wij ontvangen graag voor 11 mei je CV en motivatie inclusief salarisindicatie via thoc@live.nl ter name van Thomas Obrien-Coker (secretaris).

Reageren op deze advertentie