Over VV Kamerik

In 2021 bestaat onze club 75 jaar! In die jaren heeft VV Kamerik zich tot een echte dorpsclub ontwikkelt. Bijna al onze leden wonen, of zijn opgegroeid, in Kamerik. Misschien is dit de reden waarom onze leden zo betrokken zijn bij de club, meer dan 75% van de leden helpt de club door zich als vrijwilliger in te zetten.

Ons eerste elftal speelt sinds een paar jaar in de 4e klasse Zaterdag (West II). In de regio Kamerik/Woerden zijn veel clubs actief die in deze zelfde klasse spelen. De vele regioderby’s leveren dan ook regelmatig spectaculaire wedstrijden op! Voor VV Kamerik zorgde dit de afgelopen vijf jaar voor een plek in de middenmoot en twee keer een plek in de nacompetitie.

De spelersgroep van het eerste team is een goede mix van jong en oud, iedereen is tussen 20 en 30 jaar oud. Het eerste team werkt nauw samen met het tweede team. Veel jonge spelers maken krijgen in het tweede team de kans om verder te groeien en minuten te maken om zo uiteindelijk naar het eerste te kunnen doorstromen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste trainer
Je bent in het bezit van de verplichte trainerslicentie (UEFA C)
Je weet iedere speler op zijn eigen manier zo goed mogelijk te motiveren
Je kan het team meerdere systemen en tactieken eigen leren maken
Je zorgt elke keer weer voor een optimale teamsfeer
Jouw eigen gedrevenheid en ambitie probeer je over te brengen op het team

Meer info op: https://www.vvkamerik.nl/1/1535/hoofdtrainer-gezocht/

Reageren op deze advertentie