Sportvereniging Stevensbeek (SVS) is opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023. SVS speelt momenteel in de 5e klasse Zuid II.

SVS is een kleine vereniging met 2e seniorenteams spelend op zondag. De jeugdafdeling van SVS heeft een samenwerking met twee andere clubs in de regio.

We zijn opzoek naar een hooftrainer voor het 1e elftal, de taken bestaan uit het verzorgen van trainingen op dinsdag- en donderdagavond en het coachen van het 1e elftal op de wedstrijddagen (zondag). Ook het trainen/begeleiden van hulptrainers en overleg met de overige staf van het 2e elftal behoort tot de taken.

Het eerste elftal bestaat momenteel uit spelers tussen de 18 en begin 30 jaar, de komende seizoen(en) komen er verschillende jeugdspelers over naar de seniorenafdeling en willen we ook graag goed gaan inpassen.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om te werken bij kleine maar gezellige vereniging en kunt u werken met een groep van verschillende leeftijden met het oog om jeugdspelers te gaan inpassen, dan zijn we opzoek naar jou.

Indien er vragen zijn aan de hand van deze vacature kunt u die natuurlijk altijd contant opnemen.

Bestuur SVS Stevensbeek

Reageren op deze advertentie