Voetbalvereniging HVC’10 zoekt trainer voor Zaterdag 3 seizoen 2020 – 2021

HVC’10 is een ambitieuze en gezellige voetbalvereniging uit Hoek van Holland met zo’n 700 leden. Ons eerste elftal komt uit in de 2e klasse C van district West 2. De doorstroming van talenten uit onze jeugd naar de senioren-selectie(s) heeft onze bijzondere aandacht.

We beschikken over een uitstekende en moderne accommodatie met vier velden: twee van natuurgras en twee van kunstgras. Plezier en prestatie zijn de kernwaarden van HVC’10. We bieden zowel prestatie- als recreatievoetbal aan onze leden. Iedereen kan zich bij HVC’10 ontwikkelen op zijn of haar niveau, dat is onze missie.

HVC’10 is met ingang van het komende seizoen (2020-2021) op zoek naar een trainer voor Zaterdag 3 Senioren, uitkomend in de reserve 3e klasse C. Ons 3e elftal maakt deel uit van de B-selectie, die bestaat uit 15 tot 18 spelers.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verzorgen van de wekelijkse trainingen op dinsdag- en donderdagavond, het samenstellen van de selectie van het derde elftal en de begeleiding op wedstrijddagen. Indien gewenst kan er eventueel ook op maandag- en woensdagavond worden getraind, mits de spelersgroep daarmee akkoord gaat.

Van geïnteresseerden worden onderstaande kwalificaties vereist:
– beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden
– kan jeugdspelers inpassen
– enthousiasmeert de spelvreugde en saamhorigheid
– streeft een goede samenwerking na met de overige stafleden van de A-selectie van HVC’10

Wat hebben we te bieden?
– een goede, jonge en enthousiaste groep spelers
– prima faciliteiten
– een bescheiden vergoeding

Verdere informatie over deze functie kunt u krijgen bij Hans Koornhof, lid van de Technische Commissie: 06-22997629. Een sollicitatie, voorzien van uw curriculum vitae, kunt u mailen naar hans.koornhof@gmail.com.

Reageren op deze advertentie