HVV is een Koninklijke voetbalclub met traditie en ambitie. Onze O13, O15 en O17 jeugdteams spelen op Divisieniveau en ons eerste team doet onder leiding van André Wetzel volop mee in de strijd om promotie in de Zondag 2e klasse. Doelstelling van de club is om jaarlijks enkele talenten door te laten groeien naar de Zondagselectie.
Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een trainer om de keepers van de Zondagselectie en de jeugdselectiekeepers van in ieder geval de O19 te trainen. Voor deze mooie taak zijn wij op zoek naar een ervaren trainer die met enthousiasme, humor en kennis onze keepers verder wegwijs maakt met alle facetten van keepen op selectieniveau. De keeperstrainingen vinden doordeweeks plaats rondom de selectietrainingen op dinsdag en donderdag ( vrijdag) Van de ideale kandidaat verwachten wij ook dat hij regelmatig de keepers in het weekend aan het werk ziet.
Onze huidige keeperstrainer doet al langere tijd alle keeperstrainingen op HVV, en zal de overige trainingen blijven verzorgen.
Kandidaten dienen over de volgende kenmerken te beschikken:
• Passie voor het keepersvak
• Relevante diploma’s
• Ervaring met het spelen en/of trainen op selectieniveau
• Een gezonde dosis humor
• Ambitie
Als dit je aanspreekt of als je meer informatie wilt kun je contact opnemen met David Slager, david.slager@konhcvv.nl of 06-11240108

Reageren op deze advertentie