Trainer JO19-1, Sportclub Neede

Voor het seizoen 2020/2021 is Sportclub Neede op zoek naar een ambitieuze trainer voor de JO19-1.

Sportclub Neede is een voetbalvereniging met meer dan 700 leden.

Het JO19-1 team komt uit in de 2e klasse.

Taken en verantwoordelijkheden – Het trainen (2x per week), begeleiding en coaching van de selectie op wedstrijddagen. – Goede samenwerking met de trainer van JO19-2, trainers 2e, 3e elftal en de hoofdtrainers. – Spelers uit JO19-2 laten doorgroeien naar JO19-1 en motiveren en stimuleren van spelers om mee te trainen met de selectie en ervaring op te doen in oefenwedstrijden. – Zorgen voor verzorgd aanvallend voetbal, maar wel resultaat gericht.

Functie eisen – In het bezit van of eventueel willen deelnemen aan de cursus juniorentrainer van de KNVB gericht op teams hoger dan JO15. – Enkele jaren ervaring als jeugdtrainer. – Communicatief vaardig richting spelers, voetbaltechnische commissie en bestuur. – Sociale persoonlijkheid die betrokkenheid toont bij de club. – Organisatorisch vaardig en tactisch goed onderlegd. – Iemand die zowel het elftal als spelers individueel verbeterd. – Iemand die zowel tussen als boven de groep staat. – Ambitieus, gedreven en weten hoe een groep te motiveren.

Wij bieden – Een sportieve uitdaging binnen een gezonde dorpsclub. – Een passende financiële vergoeding. – Een sociale club waar iedereen welkom is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Smit, Coördinator Voetbal Technische Zaken JO19.

U kunt uw sollicitatie voorzien van CV en motivatie mailen naar p.smit@sportclubneede.nl

Reageren op deze advertentie