Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Feyenoord Academy is een belangrijk onderdeel van Feyenoord Rotterdam en richt zich op het leveren van een op maat gesneden topsportdagopleiding, waarbinnen spelers zich onder optimale omstandigheden ontwikkelen tot profvoetballer met als doel Feyenoord 1.

Voor de Academy is Feyenoord op zoek naar een gedreven en vakkundige Jeugdtrainer O13-O14 (40 uur per week).

De functie:
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van spelers op technisch, tactisch, fysiek, mentaal en sociaal maatschappelijk vlak, teneinde zoveel mogelijk spelers te laten doorstromen naar volgende selecties met als uiteindelijk doen het eerste elftal.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het trainen, coachen en begeleiden van spelers binnen de jeugdopleiding, het voeren van evaluatie gesprekken, het opstellen van persoonlijke ontwikkel plannen, vastlegging van vorderingen in het speler volgsysteem, het scouten van spelers en het (incidenteel) verzorgen van clinics / talentensessies uit naam van Feyenoord. De werkzaamheden vinden met name overdag en op zaterdag plaats.

Wij vragen:
• Minimaal een UEFA B-diploma.
• Aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 2 jaar of jarenlange ervaring als speler op eredivisieniveau.
• Een pedagogische achtergrond is een pré.
• Ervaring in het werken met kinderen in de leeftijdscategorie onder 13 tot en met onder 16 jaar.
• Affiniteit met Feyenoord en Rotterdam.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij zoeken een integere, maatschappelijk betrokken collega, die bij voorkeur woonachtig is in Rotterdam of omgeving. Onze ideale kandidaat is zelfstandig, innovatief en consequent. Hij/zij legt makkelijk contact, is empathisch en voldoet aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wij bieden:
• Goede primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Met ingang van 1 juli 2020 een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
• Een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 20 maart 2020 via de vacaturewebsite van Feyenoord.

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze advertentie