VACATURES BIJ JEUGDVOETBALOPLEIDING IN SCHOOLVAKANTIES!

Vanwege uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij naar enthousiaste en balvaardige trainers die de staf van jeugdvoetbalopleiding willen versterken.

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen van voetbalverenigingen om alle facetten van de jeugdopleiding te optimaliseren. Vanwege uitbreiding van die werkzaamheden zoeken wij per m.i.v. voorjaar 2021 trainers die beschikbaar zijn om mee te werken aan de jeugdvoetbaldagen.

Deze jeugdvoetbaldagen zijn overdag in de volgende schoolvakanties:
– Voorjaarsvakantie 2021
– Meivakantie 2021
– Zomervakantie 2021
– Herfstvakantie 2021

Wij zijn op zoek naar trainers en/of sportstudenten (MBO of HBO) die in schoolvakanties beschikbaar zijn om hierbij mee te werken. De jeugdvoetbaldagen worden op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd door Jeugdvoetbalopleiding voor kinderen van 5 -15 jaar. Tijdens deze jeugdvoetbaldagen krijgen de spelers een aansprekend voetbalprogramma met specifieke trainingsvormen en intensieve wedstrijdvormen, waarbij de succesbeleving centraal staat.

Gevraagd:
– Goede eigen vaardigheid
– Ervaring als jeugdtrainer
– Kindvriendelijke instelling
– Doorgroeimogelijkheden aanwezig!
– Bij voorkeur ervaring met geven van jeugdtraining: Wij verzorgen de interne opleiding.
– Beschikbaar op in schoolvakanties van 8.30 – 16.30 uur.

Geboden:
– Volop ontwikkelingsmogelijkheden:
– Een dynamische organisatie
– Een vergoeding
– Een uitgebreid kledingpakket
– Doorgroeimogelijkheden

Belangstelling? Stuur je CV op en motivatie dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur dit naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Reageren op deze advertentie