SC Klarenbeek is voor het komende seizoen 2021/2022 op zoek naar een ambitieuze trainer voor de juniorenselectie (JO19) uitkomend in de 2e klasse.

De werkzaamheden omvatten:
– Verzorgen van de trainingen op twee doordeweekse avonden.
– Coachen van het elftal op wedstrijddagen
– Een goede samenwerking met de trainers van de andere elftallen, alsmede met de elftalbegeleiding en de juniorencommissieleden.

Wij zoeken een trainer, minimaal in het bezit van TC3 of het voornemen hieraan deel te nemen, die in staat is om het jonge talentvolle team te laten ontwikkelen richting de volgende leeftijdscategorie. De trainer die wij zoeken is daarom in staat een hecht team te creëren.

Binnen onze vereniging is het een voorwaarde dat de trainer goed en open communiceert. De trainer past bij de cultuur en betrokkenheid van onze club.

SC Klarenbeek biedt hierbij goede trainingsfaciliteiten. Daarnaast ontvang je voor je werkzaamheden een nader overeen te komen (financiële) vergoeding en bieden wij de mogelijkheid om jezelf als trainer te ontwikkelen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jurgen Woudenberg, voorzitter juniorenvoetbal, via e-mail juniorenvoetbal@scklarenbeek.nl

Reageren op deze advertentie