Moerse Boys is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor het 2de selectie elftal. Het 2de selectie elftal is op dit moment koploper in de Reserve 1e klasse ZUID 1.

Je gaat deel uitmaken van de technische staf van de heren selectie. Het 2de elftal wordt op wedstrijddagen bijgestaan door 2 leiders en een vaste grensrechter.

Wat verwachten wij van jou?

Vanuit een duidelijke voetbaltechnische visie gedreven en enthousiast is om spelers individueel beter te maken en het team met een duidelijk plan laat spelen
Het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding/coaching op de zondag tijdens de wedstrijden. Op dinsdagavond traint de selectie gezamenlijk en op donderdag trainen het 1ste en 2de elftal apart van elkaar.
Goede communicatie en samenwerking met de trainer 1ste elftal, elftalbegeleiding van zowel 1ste elftal als 2de elftal, trainer JO19 en technische commissie.
Moerse Boys maakt gebruik van VoetbalTV en hartslag meters. We verwachten ook dat de trainer hier gebruik van maakt en data evalueert met de technische staf en spelers.
Een trainer die het verenigingsbelang voorop stelt
Bij voorkeur het diploma UEFA-C (TC3) of een combinatie van voetbalachtergrond en trainerservaring.
Iemand die past binnen de huidige clubcultuur
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel mail dan je motivatiebrief en CV naar tc@moerseboys.nl.

Met sportieve groet,

Technische Commissie Moerse Boys

Reageren op deze advertentie