Odysseus ’91 zoekt hoofdtrainer voor damesselectie
USVV Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 11 heren- en 8 damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht en een van de grootste seniorendamesafdeling van Nederland. Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht absoluut uniek.
De A-selectie bestaat uit Dames 1 en 2. Het eerste elftal is een ambitieus team dat komend seizoen (hoogstwaarschijnlijk) uitkomt in de 2e klasse. Het tweede elftal speelt 3e klasse, heeft een eigen trainer/coach, maar valt onder eindverantwoordelijkheid van de hoofdtrainer. We zijn op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor de lange termijn, startend vanaf seizoen 2019-2020. Bent u een hoofdtrainer die de charme van een studentenvoetbalvereniging inziet en graag wil werken met selectiespelers die relatief jong, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar u.

Onze belangrijkste eisen voor de functie van hoofdtrainer zijn de volgende:
– communicatief en organisatorisch vaardig zijn;
– representatief en een uithangbord voor onze vereniging zijn;
– het graag willen werken met een relatief jonge spelersgroep;
– het accepteren van de afwezigheid van verzorger, leider en een grote achterban;
– bij voorkeur in het bezit van een TC 3 diploma (geen vereiste, wel een pré).

We zoeken een hoofdtrainer die twee keer per week de trainingen van het eerste elftal verzorgt en daarnaast de wedstrijden coacht. Het is belangrijk dat er zowel plezier als prestatie in de training en het coachen zitten. Betrokkenheid bij de vereniging wordt zeer gewaardeerd.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk uw motivatie met CV, salarisindicatie en naar:

USVV Odysseus ’91
Postbus 14036
3508 SB Utrecht
voorzitter@odysseus91.nl (bij voorkeur via mail)
Kijk ook even op onze website: www.odysseus91.nl. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met het bestuur, + 31 (0)6 19 448 396.

Reageren op deze advertentie