Almere City zoekt jeugdscouts!

Almere City FC is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar Jeugdscouts voor alle leeftijden! Heb jij ervaring binnen de voetbalwereld, binding met de clubs in jouw regio en vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de jongste profclub van Nederland? Reageer dan snel op deze vacature!

Wat zoeken wij?
Jong, eigenwijs en ambitieus. Dat zijn de kernwaarden van Almere City FC. Eigenschappen die we ook graag terugzien bij onze scouts, trainers, spelers en andere collega’s. Ook zoeken wij iemand die zoals hierboven genoemd is ervaring heeft binnen het jeugdvoetbal en die binnen een van deze regio’s actief is:

Almere
Amersfoort/Apeldoorn
Amsterdam
Gooi en vechtstreek
Haarlem
Midden/Oost Flevoland
Utrecht

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke en leerzame ervaring en een kijkje in de keuken van de academie van Almere City FC. Als jeugdscout werk jij direct onder het hoofd van de talentafdeling, werk jij samen met inmiddels 10 andere enthousiastelingen en ben jij echt een onderdeel van de club. Zo zijn er regelmatig scholingsbijeenkomsten en helpen wij jou in jouw ontwikkeling binnen het thema talentherkenning.

Wat houdt deze functie in?
Deze functie houdt in dat jij 1 of 2 keer per week namens de club op pad gaat om jeugdwedstrijden te bezoeken. Je krijgt van ons een duidelijke omschrijving van het type speler dat wij zoeken. Ondanks dat deze wedstrijden met name zullen plaatsvinden op zaterdag is deze functie is prima te combineren met het trainerschap bij een club in de regio. Naar aanleiding van jouw bezoek schrijf je een kort verslag en stuur je deze in.

Interesse?
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan een mail naar rsack@almerecity.nl met daarin jouw; naam, geboorte datum, woonplaats en waarom jij denkt dat je deze functie goed zou kunnen invullen.

Reageren op deze advertentie