AVV SDZ is een snelgroeiende en ambitieuze voetbalvereniging in Amsterdam. We zijn door de KNVB als 1 van de weinige clubs in Amsterdam gecertificeerd als Lokale Jeugd Opleiding en hebben als Partner * de hoogste status van samenwerking met Ajax.
We zijn met name op zoek naar trainers voor onze JO Bovenbouw (vanaf <13) selectie teams (niveau hoofdklasse t/m divisie) maar we komen ook graag in contact met trainers voor onze onderbouw selectieteams.

De geschikte kandidaten voldoen aan het volgende profiel:

– Wij zoeken ambitieuze trainers die het in zich hebben om teams aan zich te binden en te prikkelen. Eventueel nog dit seizoen starten behoort tot de mogelijkheden.
– Liefst heb je al ervaring met deze leeftijdsgroepen en ons niveau en kun je goed aan ons uitleggen hoe/op welke manier je spelers in deze leeftijdscategorie nog beter kan laten voetballen.
– Je kan goed samenwerken met de andere selectietrainers en hebt een goed oog voor het goed laten functioneren van de totale afdeling
– Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent in staat spelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en ook de rol van ouders/verzorgers niet uit het oog te verliezen.
– Je hebt minimaal de KNVB TC III (UEFA C) cursus met succes afgerond of hebt de ambitie om deze opleiding te volgen.
– Je kiest bewust voor de visie en potentie die bij SDZ op langere termijn aanwezig is
– Je werkt nauw samen met de Hoofd Jeugd Opleiding
– Je kunt je zeer goed vinden in de visie van SDZ zoals beschreven in ons JeugdVoetbalBeleidsplan “De Passie” van SDZ en kunt een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze opleiding en verder realiseren van onze doelen.

Voor meer informatie en voor het insturen van uw CV en motivatie, kunt u mailen naar:

marcovandam@avv-sdz.nl

Reageren op deze advertentie