Technisch Coördinator Onderbouw

AFC Quick 1890 is op zoek naar een enthousiaste trainerscoördinator die het leuk vindt om jonge trainers te begeleiden. Onze onderbouwteams trainen op dinsdag en donderdag in circuitvorm onder begeleiding van jeugdspelers van de O15, O16 en O17. Om deze jonge trainers te begeleiden zoeken wij iemand die deze trainers ondersteunt en begeleidt.

Wij verwachten dat je:
– Aanwezig bent op dinsdag en/of donderdag tijdens de circuittraining van 16.40 tot 18.00 uur (de training is van 17.00 tot 18.00 uur).
– De trainingen (samen met de trainers) voorbereidt en hier een planmatige opbouw in aanbrengt.
– Overlegt met de verantwoordelijke trainers en scouting van de onderbouw over de ontwikkelingen en voortgang van trainers en spelers
– Periodiek evaluatie- en opleidingsmomenten hebt samen met de jeugdtrainers.

Wij bieden:
– Goede ondersteuning vanuit de jeugdcommissie.
– Vrijheid om eigen ideeën in te passen in de trainingen en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of eventueel een diploma te behalen
– Een vergoeding passend bij jouw ervaring

Wij willen de uitdaging met jou aangaan voor minimaal 1 seizoen (2021-2022) en hebben de intentie om een samenwerking voor langere tijd aan te gaan om zo continuïteit te bieden aan deze groep jeugdtrainers en aan de club. Deze rol is nog erg nieuw, maar wordt als zeer belangrijk beschouwd in de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling van Quick.

Voor vragen of interesse kun je appen, bellen of mailen met
Cedric Kapelle
0637406868
tconderbouw@afcquick1890.nl

Reageren op deze advertentie