Ter Leede zoekt trainer voor de MO15

Vanwege de flinke groei van het meidenvoetbal komen we graag in contact met een trainer voor onze MO15. De trainer is verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de teams. Hij/zij verzorgt de trainingen en eventueel de begeleiding van het selectie team – MO15-1- op de wedstrijddagen. De selectietrainer is een vertegenwoordiger van voetbalvereniging v.v. Ter Leede. Hij/zij geeft het goede voorbeeld, zowel richting spelers, ouders als begeleiding.

Verbinding maken en zorgen voor een omgeving waarin de spelers kunnen groeien als voetballer is een van onze kernwaarden binnen de jeugdopleiding. Je bent onderdeel van een gestructureerde jeugdopleiding waarbij je samen werkt met de technische commissie. We willen kinderen op het niveau laten spelen dat past bij het eigen talent. We stimuleren in alles, wat het beste is voor onze kinderen. Voor de talentvolle meiden is er de mogelijkheid om uiteindelijk in Dames 1 te spelen. Er is een beleidsplan waarin deze doelstelling verder wordt onderbouwd.

Taken en verantwoordelijkheden selectietrainer
• Verzorgen van de trainingen van de MO 15-1 en ondersteunt de 3 hulptrainers bij het opzetten van de training voor de MO15-2.
• Begeleiden van de meiden selectie op wedstrijddagen
• Draagt samen met de technisch coördinator meidenvoetbal zorg voor de opleiding en ontwikkeling van de spelers in dit selectieteam;
• Werkt volgens het Technisch Beleidsplan en draagt de visie van v.v. Ter Leede uit;
• Actieve samenwerking met de technisch coördinator Meidenvoetbal en algemene Technische commissie van v.v. Ter Leede
• Neemt bij incidenten contact op met de technisch coördinator Meidenvoetbal en communiceert hierover met de betrokken partijen;
• Is verantwoordelijk voor het handelen van de spelers en begeleiding tijdens trainingen en wedstrijden, zowel op voetbaltechnisch vlak als in gedrag.

Reageren op deze advertentie