SV Kampong Voetbal (Utrecht) zoekt voor het seizoen 2020-2021 een trainer-coach voor het tweede zondagelftal dat speelt in de Hoofdklasse A West 1. Kampong 2 maakt deel uit van de selectie Kampong 1/2 en is het opleidingsteam voor Kampong 1.

Wij zoeken een trainer-coach die enthousiast, ambitieus, pedagogisch sterk en sociaal vaardig is en minimaal in het bezit is van UEFA C. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het trainen en coachen van senioren en is hij/zij beschikbaar voor alle trainingen op de dinsdag- en donderdagavond. De trainer-coach zorgt voor de begeleiding en coaching van het 2e elftal op zondagochtend en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de trainers van Kampong 1 (Mark Verkuijl – UEFA A) en O19-1 (Nigel Pluk – UEFA B) de talenten van Kampong verder te ontwikkelen.

Kampong Voetbal is een grote ambitieuze Utrechtse vereniging met meer dan 2.000 voetballeden waar plezier, vriendschap en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden een marktconforme vergoeding. Sollicitaties met CV kunt u mailen naar Floris Schneemann, technisch coördinator senioren.

Reageren op deze advertentie