HOOFDTRAINER Dames
De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer voor VR1 zowel op teamniveau als op individueel niveau. Jouw taak wordt het om het Damesvoetbal zowel letterlijk als figuurlijk binnen OWIOS op een hoger niveau te krijgen. VR1 voetbalt op dit moment in de 4e klasse. Je werkt op een positieve manier om speelsters zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het stimuleren van de speelsters om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal VR1 behaalt. Het uitdragen van de kernwaarden van OWIOS behoort tot de functie.
Jouw profiel
Je beschikt over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op (bege-)leiders, team en de individuele speelsters. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen zowel intern als extern en bent voor OWIOS een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel van speelsters naar boven te halen en kun je zowel in de groep als boven de groep staan. Je hebt een samenwerkingsgerichte instelling. Coachen is jou op het lijf geschreven. Je hebt ervaring in het trainen van Dames en Meiden. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke ben je ook resultaatgericht. Het hebben van TCIII is een pré. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier.
Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving. OWIOS beschikt over een fantastische accommodatie en faciliteiten. Dit alles gaat vergezeld met een prima vergoeding.
Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 2 juni 2018 naar voetbalvereniging OWIOS ter attentie van Jolanda Sellis (secretaris). Het emailadres is secretaris@owios.nl. Wil je meer informatie, bel dan met Jan Dickhof op 06-51190062

Reageren op deze advertentie