Voor het aankomende seizoen 2019-2020 is voetbalvereniging FC Aalsmeer op zoek naar een trainer/coach voor het tweede herenteam van de zondagselectie. Het team bestaat uit enthousiaste voetballers en is een team in opbouw waarbij het opleiden centraal staat. Een goede sfeer is belangrijk voor dit team.
Zij trainen twee keer per week; op dinsdag samen met het eerste team en donderdag apart. De wedstrijden worden gespeeld op zondag in de reserve 3e klasse. Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en organisatorisch vaardige, trainer/coach die de individuele spelers en het team op trainings -en wedstrijddagen via een positieve stimulerende coaching verder kan opleiden.

Wij vinden een goede balans tussen de prestatieve en recreatieve sfeer binnen het team en de vereniging belangrijk. Onze kandidaat is voorts in staat om normen en waarden (houding en gedrag) binnen de selectie te bewaken, en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Het bezit van een trainingsdiploma is niet strikt noodzakelijk, maar is wel een pré. Vanuit de vereniging wordt je de gelegenheid geboden jezelf te ontwikkelen en zo mogelijk een trainersopleiding te volgen.

Voor nadere informatie en/of sollicitatie (met CV) kun je contact opnemen met Dirk van de Schraaff op 06 546 34 593 of stuur een mail naar dirk@parkmobile.com

Reageren op deze advertentie