Voor de zondagselectie van Geuzenmiddenmeer zijn wij op zoek naar een ambitieuze trainer voor het 2e elftal voor het komende seizoen van 21-22.
Even kort over onze groep. Ons tweede elftal speelt reserve 4e klasse en doet al jaren bovenin mee. Komend seizoen zal het team onder andere bestaan uit enkele ervaren oud 1e elftal spelers, doorgestroomde spelers uit eigen jeugd en andere talenten. De ambitie van het team is om te promoveren, dit kan echter alleen door kampioen te worden. Naast de sportieve ambities staan aspecten zoals gezelligheid en sfeer ook centraal in de hele selectie. Een groot deel van de groep speelt al jaren samen wat resulteert in een hechte groep, op en naast het veld.
We zijn dus op zoek naar een trainer die zich kan vinden in de doelstelling om te promoveren met het 2e en het team naar grotere hoogtes kan stuwen. In dit proces zal nauw samengewerkt worden met de trainer van het 1e; Carlos Alarcon Vidal.
Carlos is al decennia actief in het Amsterdamse amateurvoetbal. Hij beschikt dan ook over veel kennis en ervaring maar is bovenal ontzettend enthousiast om zijn expertise over te brengen op een andere trainer. Inmiddels is Carlos al geruime tijd trainer van het 1e elftal, wat eveneens de ambitie heeft om in de 4e klasse te strijden voor promotie.
Voor de trainer van het tweede zullen er ook veel mogelijkheden zijn om mee te draaien bij het 1e, onder de hoede van Carlos. Hierbij valt te denken aan het leiden van trainingen, voorbereiden van tactische besprekingen of het maken van analyses tijdens wedstrijden. Andersom zal Carlos ook uiteraard betrokken zijn bij het tweede elftal, want dat vormt de focus van het seizoen 21-22 voor deze functie.
In het geval dat de samenwerking goed gaat en de klik met de groep aanwezig is, behoort het doorstromen naar trainerschap van het 1e elftal tot de mogelijkheden!
Er zal sprake zijn van een vergoeding en andere voorwaarden.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar bvpelt@hotmail.nl en we zullen contact met je opnemen!

Reageren op deze advertentie