In opdracht van Footbik Kazachstan is Total Soccer Method (TSM) op zoek naar een ‘Head Coach’. In deze rol ben je hoofdverantwoordelijke voor de uitvoering van de voetbaltechnische programma’s binnen Footbik. Je geeft deels zelf training en zal lokale collega’s gaan aansturen, begeleiden en evalueren. Ter plaatse ben jij he?t gezicht van Footbik e?n TSM!

Over TSM
TSM is een complete en dynamische voetbalmethode, ideaal voor verenigingen, teams, spelers en trainers van alle leeftijden en niveaus. TSM richt zich op de ontwikkeling van alle voetbaleigen aspecten op het gebied van training en coaching. Onze methode is ontwikkeld in Nederland en wordt reeds toegepast in breedte- en topsport niveau in diverse landen over de gehele wereld.

Over Footbik
Footbik is een ‘Early Development Center’ voor kinderen van 1,5 tot 8 jaar oud. De focus van Footbik ligt op cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling door middel van voetbal. Footbik is een uniek concept, waarbij alle trainingen indoor op eigen faciliteiten plaatsvinden. Momenteel heeft Footbik 20 locaties wereldwijd.

Ben jij ALL IN THE GAME?
Dan voldoe jij aan de volgende eigenschappen:
– Je bent enthousiast en energiek.
– Je hebt passie voor breed motorische ontwikkeling, voetbal en opleiden.
– Je bent een leider, zelfstandig en een teamspeler wanneer nodig.
– Je hebt een goed aanpassings- en inlevingsvermogen.
– Je kan werken met verschillende (voetbal)niveaus.
– Je gelooft dat iedereen zich kan ontwikkelen.
– Je wilt jezelf continue verder ontwikkelen.

En voldoe jij aan de volgende eisen:
– Beschikbaar per 1 maart 2020
– Een afgeronde Sport en/of Pedagogisch georiënteerde opleiding (MBO/HBO).
– Bij voorkeur minimaal UEFA C diploma (geen harde eis).
– Minimaal 2 jaar werkervaring met les- en leidinggeven (niet per definitie in voetbal).
– Grote affiniteit met voetbal en de algemene ontwikkeling van kinderen.
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
– Bereid geschoold te worden in Total Soccer Method.
– Bereid om dit avontuur voor minimaal 1 jaar aan te gaan.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou de mogelijkheid om van je hobby je fulltime beroep te maken in de hoofdstad van Kazachstan: Nur- Sultan (voormalig Astana). Natuurlijk ontvang je een marktconforme verloning, zorgverzekering en een uitstekende, moderne woonruimte in een expat compound. Kosten voor je visum en vlucht worden uiteraard ook vergoed. Doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectieven zijn eveneens aanwezig.

Solliciteren op deze vacature
Indien je interesse hebt, nodigen we jou uit te solliciteren door een e-mail met CV en persoonlijke motivatie te sturen naar jobs@totalsoccernetwork.com, ter attentie van Mark Huis in ’t Veld. Voor vragen kunt u bellen met Mark via 0645598345 (geen berichten via Whatsapp).

Let op: Reageren op deze vacature kan tot en met 12 februari 2020. Alle kandidaten krijgen een reactie. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze advertentie