RKVV Dommelen zoekt een trainer voor het team Jo19-1, met ingang van seizoen 2020-2021. Dommelen Jo19-1 speelt op dit moment in de 4e divisie, waar het de 1e plaats bezet.

Wie zoeken wij ?
– Een ambitieuze trainer, minimaal UEFA C/TC3 opgeleid en aantoonbare ervaring bij een vergelijkbaar jeugdteam en/of leeftijdscategorie of in het seniorenvoetbal.
– Bereid zich qua speelstijl en spelopvatting te committeren aan het technisch beleid van de vereniging, waarin de spelprincipes, formatie en speelwijze van alle elftallen vastgelegd zijn.
– Coacht en begeleidt de spelers op een positieve wijze, waarbij zowel het team als het individu zich ontwikkelen, beter worden en resultaten halen.
– Committeert zich aan het beleid van RKVV Dommelen om alle spelers door te laten stromen naar de selectie (1e en 2e) en stimuleert integratie van de jeugdspelers in de selectie.
– Werkt actief mee aan gezamenlijke trainingen en wedstrijden (+/- 6 tot 8 activiteiten per seizoen) met 1e, 2e en Jo19-1 gezamenlijk.
– Een trainer die bereid is samen te werken met de bestaande technische staf/ begeleiding, de technische- en jeugdcommissie en andere trainers.
– Een trainer die betrokken is bij de spelersgroep en de vereniging, ook na de trainingen en wedstrijden. Is daardoor sociaal betrokken bij spelersgroep en is op de hoogte van zaken die bij spelers leven.
– Actief betrokken bij de gehele jeugd en denkt actief mee over de verdere ontwikkeling en toepassing van het technisch jeugdbeleidsplan. (bv. door scholingen en opleidingen voor jeugdtrainers)
– Draagt RKVV Dommelen positief uit, zowel op wedstrijddagen als in het contact met andere trainers en clubs. Hij is op de hoogte van, en handelt naar de gedragcodes die gelden binnen RKVV Dommelen.

Wat bieden wij ?
– Een gezellige en ambitieuze vereniging waar alle randvoorwaarden uitstekend geregeld zijn en er een cultuur is om gezamenlijk onze jeugd met plezier zo goed mogelijk op te leiden.
– Directe ondersteuning van de Hoofd Opleiding van RKVV Dommelen, als vast aanspreekpunt en ondersteuning van de jeugdcommissie i.r.t. o.a. wedstrijdzaken en materialen.
– Eigen trainingsmaterialen en een half speelveld beschikbaar voor iedere training.
– Een marktconforme vergoeding, een kledingpakket en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of bijscholingen binnen en buiten de vereniging.

Heb jij interesse ?
Geïnteresseerde trainers kunnen tot zaterdag 7 maart a.s. solliciteren via het mailadres ho@rkvvdommelen.nl t.a.v. Maarten de Backer, Hoofd Opleiding.

Reageren op deze advertentie