De hoogste genoteerde Zeeuwse club in de top 200 is op zoek naar een hoofdtrainer voor JO15-1 divisie niveau. Met ingang van het seizoen 2021-2022 beschikt V.V. Kloetinge over een nieuw hoofdveld van kunstgras daarmee kunnen we de trainingscapaciteit uitbreiden en kunnen alle selectieteams 3x in de week trainen.

Je bent beschikt bij voorkeur al over het binnenkort vereiste UEFA-B diploma voor deze categorie, bent 3x per week beschikbaar om te trainen en op zaterdag ben je aanwezig bij het team voor de wedstrijdbegeleiding. Je neemt deel aan het overleg van de jeugdselectietrainers en draagt positief bij aan de ontwikkeling van je team en de alle opleidingsteams. Indien je bent gestart met je opleiding en deze nog moet afronden komen we ook graag in contact met je.

V.V. Kloetinge is de toonaangevende club in Zeeland als het om jeugdvoetbal gaat. Alle jeugdselectieteams spelen op divisieniveau. De club heeft de ambitie om over een aantal jaren in de 3e divisie uit te komen. In juli 2020 werd het ambitieplan van de club gepresenteerd: https://www.vvkloetinge.nl/1333/376/presentatie-ambtieplan-2025/

Reageren op deze advertentie