Voor het seizoen 2019-2020 is VCB op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 2e elftal. De club VCB telt ongeveer 250 leden en het eerste elftal komt uit in de 3e klasse B en het 2e elftal in de reserve 4e klasse. De selectie traint op dinsdag- en donderdagavond.

Taken en verantwoordelijkheden:
• De trainer is mede verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in goed overleg met trainer van het 1e elftal en indien nodig de trainer van de hoogste jeugdelftallen

• De trainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie, en heeft hierover contact met de technische staf van het 1e elftal en de A-jeugd. Tevens is hij betrokken bij de samenstelling en uitvoering van het eerste elftal

• De trainer vindt het een uitdaging om met jeugdige spelers te werken en om deze
verder te ontwikkelen

• De trainer heeft, naast zijn verantwoordelijkheden voor het elftal, c.q. selectie, de verantwoordelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van onze jeugdafdeling

Profiel van de ideale kandidaat:
• De trainer is in het bezit van trainersdiploma UEFA B Trainer-coach III en heeft ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding. Pré is minimaal 4e klasse niveau. Opleidingen tot trainer zijn bespreekbaar.
• De trainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers, technische staf en zichzelf verder te ontwikkelen. Indien spelers van buitenaf aangetrokken worden moeten ze wel binnen de filosofie van de club te passen.
• VCB is op zoek naar een trainer die ambitieus is en voldoende oog heeft voor verenigingsstructuur/cultuur waarin prestaties en plezier samen op gaan.
• De trainer communiceert gemakkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen.
• De trainer toont betrokkenheid bij de gehele vereniging.

Binnen VCB is er een werkgroep opgezet die de procedure de komende weken zal begeleiden. De insteek van deze werkgroep is om, uiterlijk eind januari 2019, een nieuwe trainer in overleg met het bestuur en overige betrokkenen aan te stellen.

Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen bij de werkgroep via het volgende e-mailadres: trainervcb@gmail.com vóór 30 december. Na een selectieprocedure op C.V. worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Er wordt te allen tijde gemeld of u wel of niet wordt uitgenodigd voor deze gesprekronde.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via bovenstaand emailadres.

Reageren op deze advertentie