SV Argon een gerenommeerde amateurvereniging met een rijke historie, spelend in de 1ste klasse is op zoek voor het Onder23 team naar een trainer.
Het Onder 23 team speelt in divisie 1.

SV Argon hecht veel waarde aan de doorstroming en een goede begeleiding van jeugdspelers richting de senioren-selecties. Het O23 talententeam past als verbindingsteam vanuit de Jeugdopleiding uitstekend binnen dit beleid. Het doel is om spelers en trainers een leeromgeving te bieden waarin zij voortdurend worden uitgedaagd en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken met een jonge, ambitieuze selectiegroep, ervaring op te doen op een hoog niveau.

Als trainer O23 werk je nauw samen met de hoofdtrainer, trainer van het 2de en heb je frequent contact met de overige (jeugd)selectietrainers.

Heb jij ervaring met het werken met een jonge en talentvolle spelersgroep, ben jij communicatief sterk en prestatiegericht? Denk jij die trainer te kunnen zijn die de vaardigheden heeft om de doorstroming van onze jeugdtalenten naar het eerste elftal te faciliteren en te bevorderen, spelers op een enthousiaste wijze kan motiveren en verbinding kan creëren binnen het team en met de vereniging? Stuur dan je sollicitatie met voetbal-CV naar veldvoetbal@svargon.nl

Reageren op deze advertentie