V en AV Pax zoekt gediplomeerde jeugdtrainers

V en AV Pax uit Hengelo Gelderland is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar drie gediplomeerde trainers voor de leeftijdsgroepen 08/09, 010/011 en 012/013. In deze leeftijden spelen meisjes en jongens bij Pax samen. Je bent in het bezit van minimaal UEFA Coach III Jeugd.

Bij Pax leggen we de focus op het ontwikkelen en opleiden van onze spelers en speelsters. Als trainer richt je je op alle kinderen in jouw leeftijdsgroepen (waarschijnlijk gaat het om drie teams per trainer). Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een goede voetbalopleiding, niet alleen de beste jongens en meisjes. Je coördineert de trainingen waarbij je de hulp hebt van enthousiaste ouders. Binnen Pax maken we gebruik van de voetbal leerlijn van VTON. Bij de begeleiding van de wedstrijden ligt je verantwoordelijkheid als trainer wel bij de hoogst spelende teams.

Wij vragen een trainer die vanuit een positieve insteek onze spelers en speelsters benadert. Je kunt je goed inleven in de verschillen in kwaliteit en instelling en speelt daarop in met je wijze van communiceren en je oefenstof. Je aanpak is gericht op leren en verbeteren. Samen met de andere trainers bij Pax lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de voetballeerlijn bij Pax.

Je kunt je interesse, voorzien van een korte motivatie, per mail kenbaar maken bij Werner Weustenenk (wabww@hotmail.nl).

Reageren op deze advertentie