HOOGEZAND – Voor het seizoen 2021-2022 is HS’88 op zoek naar een nieuwe train(st)er voor haar Tweede vrouwenselectie.

HS’88 is trots op haar meiden en vrouwen. Vrouwenvoetbal is al jaren een begrip bij HS’88. De club heeft al meer dan 25 jaar meiden- en vrouwenvoetbal en is groeiende.

HS’88 is dé club van de gemeente Midden-Groningen op het gebied van vrouwen en meidenvoetbal. Door een goed beleidsplan en een organisatie die staat als een huis, ligt er een geweldige basis om de komende jaren door te groeien naar een toonaangevende club in het meiden en vrouwenvoetbal. De club heeft ruim 150 meiden en vrouwenleden en heeft in bijna alle leeftijdscategorieën één of meerdere teams.

Het tweede team speelt in de 4e klasse en heeft dat de afgelopen jaren verdienstelijk gedaan. Het eerste vrouwenteam speelt momenteel in de 3e klasse en gaat uiteindelijk voor promotie naar de 2e klasse. Het beleid van HS’88 is er op gericht om de komende jaren nog verder te groeien. Om dit realiseren zijn we op zoek naar een ambitieuze en betrokken train(st)er, die een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van ons meiden- en vrouwenvoetbal.

We zoeken een train(st)er die:

Affiniteit heeft met vrouwenvoetbal
Duidelijk, tijdig en respectvol communiceert
Op een positieve en pro-actieve wijze samenwerkt en denkt in oplossingen
Een enthousiaste en gedreven instelling heeft
Het vermogen heeft om spelers technisch en tactisch te helpen bij hun ontwikkeling
Zorgt voor plezierige spelbeleving en bewaakt het groepsproces
Als vereniging hebben we het volgende te bieden:

Een gezellige familievereniging die midden in de samenleving opereert met een regionale uitstraling en sportieve ambities nastreeft voor alle leden.
Goede faciliteiten en een accommodatie met kunstgras;
Vast contactpersoon als coördinator / contactpersoon;
Een jonge 2e selectie
Trainingskleding;
Passende vergoeding;
Mogelijkheden voor een trainersopleiding.
Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd, stuur dan een motivatie en je CV naar enorder@home.nl. Voor vragen of inzage in het beleidsplan meiden- en vrouwenvoetbal kan er contact opgenomen worden met Eddy Norder, vrouwen coördinator HS’88, 06-53695943.

Reageren op deze advertentie