Uni VV op zoek naar nieuwe trainer

We hebben een vacature bij Uni VV! Voor komend seizoen zijn we als zaterdagderdeklasser op zoek naar een nieuwe trainer, in de leuke klasse 3A.

Wat we zoeken?

Naast iemand die ons in technisch en tactisch opzicht wat bij kan brengen, is het vooral ook belangrijk dat een hoofdcoach bij onze vereniging past. Zoals onze oud-trainer Ronald Smits het verwoordde: “Uni VV is niet te vergelijken met normale voetbalclubs. Geen vaste leider, niet altijd een grensrechter en het kwam regelmatig voor dat we ons best moesten doen om drie wissels op de bank te hebben. Maar het mooie is dat die jongens gewoon alles zelf doen. Ze regelen zelf hun sponsors, hun uitjes, de wedstrijdformulieren. Daar kunnen spelers van andere clubs nog wat van leren.”
Al elf seizoenen op rij houden we op die manier stand in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. En daar zijn we trots op! Ook mag hieruit worden geconcludeerd dat we onszelf misschien niet altijd (té) serieus nemen, maar ons voetbal wel. Wie past daarbij? Iemand die bezeten is van het spelletje, maar tegelijkertijd om kan gaan met het feit dat we anders zijn dan andere clubs. Als je denkt dat je die twee eigenschappen met elkaar kunt combineren, ben je van harte welkom om je te melden via peter@univv.nl.

Reageren op deze advertentie