USVV Odysseus ’91 zoekt trainer dames 2.

Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 11 heren- en 9 damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht en de grootste seniorenvrouwen afdeling van Nederland. Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht ronduit uniek.

De A-selectie bestaat uit dames 1 en 2. Het eerste elftal is een ambitieus team dat dit seizoen uitkomt in de tweede klasse. Ook bij het tweede elftal staat prestatiegericht voetbal centraal, het elftal speelt momenteel in de derde klasse. We zijn voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar twee enthousiaste trainers (man/vrouw) voor dames 2 die samen met een reeds aanwezige trainer de groep willen leiden. Bent u een trainer die de charme van een studentenvoetbalvereniging inziet en graag wil werken met selectiespelers die relatief jong, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar u.

Onze belangrijkste eisen voor deze functie zijn de volgende:
Communicatief vaardig;
Representatief en een uithangbord voor onze vereniging;
Het graag willen werken met een relatief jonge spelersgroep;
Het accepteren van de afwezigheid van verzorger, leider en een grote achterban;

We zoeken twee trainers die twee keer per week de trainingen van het tweede elftal verzorgt en daarnaast op zaterdag de wedstrijden coacht. Het is belangrijk dat er zowel plezier als prestatie in de training en het coachen zitten. Betrokkenheid bij de vereniging wordt zeer gewaardeerd.
Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie met CV naar:
USSV Odysseus’91
Postbus 14036
3508 SB Utrecht
voorzitter@odysseus91.nl (per voorkeur via mail).

Kijk ook even op onze website: www.odysseus91.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met voorzitter Evalien Baas, 06 19 44 83 96.

Reageren op deze advertentie