Voetbalvereniging VOW uit Zijtaart zoekt voor het seizoen 2021-2022 een nieuwe hoofdtrainer voor de heren selectie.

VOW is een dorpsvereniging waarbij sportiviteit en eensgezindheid van groot belang zijn. Gesteund door een vaste groep supporters komt ons vaandelteam uit in de 4e klasse. De ambitie om de stijgende lijn van de afgelopen jaren door te zetten is zeker aanwezig. We willen een stabiele 4e klasser zijn die jaarlijks meedoet om de bovenste plaatsen. Een stap naar de derde klasse is hierbij op termijn zeker niet uitgesloten. Daarnaast streven we er naar om de aansluiting vanuit de B-selectie verder te optimaliseren.

De A-selectie bestaat met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar uit een relatief jonge groep, die de afgelopen jaren bewezen heeft zijn mannetje te kunnen staan. Het team kent een gezonde mix van harde werkers en meer technische spelers. Zowel individueel als op teamniveau zien wij de komende jaren nog voldoende groeipotentie. Op de wedstrijddagen is er ondersteuning van een vaste elftalleider en ook op het trainingsveld is een assistent-trainer aanwezig.

De verbintenis met onze hoofdtrainer gaan wij graag aan voor meerdere jaren. Wij zoeken iemand die zich op zijn gemak voelt bij een kleinere vereniging en ook buiten de selectie zijn betrokkenheid toont. De hoofdtrainer heeft de verantwoordelijkheid voor de gehele selectie en weet spelers te prikkelen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Daarnaast beschikt hij over een duidelijke visie en de kwaliteit om dit over te brengen op de groep. Overige eigenschappen die passen bij onze hoofdtrainer zijn: enthousiast, motivator, duidelijk en communicatief sterk.

Heb je interesse mail dan je motivatie en C.V. naar Carla van der Linden (bestuurslid voetbalzaken), voetbalzaken@vow.nl.
Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben dan kun je bellen met Bas van der Aa (technisch coördinator Heren), 06 48794367.

Reageren op deze advertentie