Vacature trainer/coach Dames 1 Vorstenbossche Boys

Voor het seizoen 2019-2020 is Vorstenbossche Boys op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor haar eerste dameselftal. Het eerste dameselftal speelt dit seizoen in de 4e klasse KNVB en staat momenteel op een 2e plaats. Volgend jaar zullen de dames naar alle waarschijnlijkheid promoveren naar de 3e klasse KNVB. De dames hebben de ambitie om binnen een aantal seizoenen te promoveren naar de 2e klasse.
Het elftal bestaat momenteel uit 16 speelsters en de trainingen vinden plaats op de dinsdag- en donderdagavond. Vanaf komend seizoen wordt tevens een 2e dames elftal opgericht, zodat het in de toekomst mogelijk is om te gaan selecteren. De vereniging beschik over 4 meidenjeugdelftallen (MO19-1, MO17-1, MO15-1 en MO11-1) en een aantal jeugdelftallen waarin meiden en jongens zijn gemixt. Er is dus voldoende potentie om ook in de toekomst met twee dameselftallen te blijven spelen.
Voor de dames is men op zoek naar een trainer/coach met goede communicatieve vaardigheden en sterke voetbaltechnische/-taktische kwaliteiten. Hierbij dient men de sociale aspecten welke behoren bij een kleine dorpsvereniging ook te blijven bewaken. Belangstelling en kennis voor het tweede dameselftal en de hogere juniorenteams vormen ook een pré in de profielschets voor de nieuw aan te stellen trainer/coach. Daarnaast dient de trainer/coach bereid te zijn om in de toekomst keuzes te maken m.b.t. het selecteren van de dameselftallen.
Het bezit van een UEFA-C licentie is een pré, de ambitie voor het halen van deze licentie is bij de dames is tevens bespreekbaar. Vorstenbossche Boys zou hierbij de benodigde ondersteuning kunnen bieden.
Bij belangstelling of verdere informatie wordt men verzocht om contact op te nemen met dhr. Lee van Kessel (bestuurslid technische zaken): 06 – 53 40 85 52.

Belangstellenden kunnen hun motivatie en CV mailen naar: secretariaat@vorstenbosscheboys.nl
Graag uiterlijk vrijdag 15 maart 2019.

Reageren op deze advertentie