Voor het aankomende seizoen (2020-2021) is USVV Odysseus ’91 op zoek naar een trainer voor het tweede herenelftal. Je bent samen met de huidige trainer verantwoordelijk voor een jonge en talentvolle groep, die uitkomt in de 1e klasse reserve op zaterdag.

USVV Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 10 heren- en damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht. Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht absoluut uniek.

De A-selectie bestaat uit Heren 1, 2 en 3. Het eerste elftal is een ambitieus team dat uitkomt in de 3e klasse. Het tweede elftal speelt 1e klasse reserve. Ook in het derde elftal staat prestatiegericht voetbal centraal. Het is een fanatiek team met aansluiting richting Heren 1 en 2 en komt uit in de 3e klasse reserve.

We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (man/vrouw) voor Heren 2, startend vanaf seizoen 2021-2022, die samen met een van de huidige trainers twee keer per week (dinsdag en donderdag) de trainingen van het tweede elftal verzorgt en daarnaast wedstrijden coacht. Hierbij zijn beide trainers gelijkwaardig en complementair aan elkaar. Het is belangrijk dat er zowel plezier als prestatie in de training en het coachen zit. Betrokkenheid bij de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Ook is er een vergoeding beschikbaar die afhankelijk is van diploma’s en ervaring.

Bent u een trainer die de charme van een studentenvoetbalvereniging inziet en graag wil werken met selectiespelers die relatief jong, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar u!

Onze belangrijkste eisen voor de functie van trainer zijn de volgende:
• communicatief en organisatorisch vaardig zijn;
• representatief en een uithangbord voor onze vereniging zijn;
• het graag willen werken met een relatief jonge spelersgroep;
• bij voorkeur in het bezit van een UEFA-C diploma (geen vereiste, wel een pré)

Reageren op deze advertentie