Technische Universiteit Delft
De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.
Universiteitsdienst – Education & Student Affairs
De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.
X
X TU Delft (X) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, programmering en uitvoering van het sport- en cultuurbeleid van de TU Delft. X bestaat uit drie programma-units; Sport, Cultuur en Events. Daarnaast zijn er drie afdelingen (Communication, Bedrijfsbureau en Horeca & Catering) die met hun expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk maken.

Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, ruim 100 (vooral parttime werkende) docenten en trainers biedt X een aantrekkelijk programma waaraan jaarlijks zo’n 13.000 studenten en medewerkers deelnemen. Primaire doel van X is het creëren van meerwaarde voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft.

Medewerkers X worden gekenmerkt door hun sterke ambitie om een bijdrage te leveren aan en deel te zijn van de persoonlijke ontwikkeling van anderen in het algemeen en studenten in het bijzonder. Ze hebben daarbij ook oog voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en beschikken over een goed ontwikkeld leervermogen.
V.V. Ariston’80
Studentenvoetbalvereniging Ariston’80 is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal van de herenselectie voor het seizoen 2019-2020. V.v. Ariston’80 heeft met zestien herenteams en vier damesteams de grootste seniorenafdeling van Delft. Ariston’80 2 speelt momenteel in de 2de klasse B reserve. De wedstrijden worden gespeeld op de kunstgrasvelden van X TU Delft.
De TU Delft is de huissponsor van V.V. Ariston’80 en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd.

Functiebeschrijving
Als voetbaltrainer voor V.V. Ariston’80 bij X kom je terecht in een fascinerende en internationale werkomgeving met gedreven studenten en medewerkers. Je verzorgt de trainingen voor het tweede selectie elftal op dinsdag- en donderdagavond. Op zaterdag coach en begeleid je het tweede herenteam bij de wedstrijden. Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met de trainer(s) van het eerste herenteam, keeperstrainer, conditietrainer, de Technische Commissie, het bestuur van Ariston’80 en X TU Delft.
Functievereisten
• Je hebt aantoonbare ervaring in voetbal en beschikt over een UEFA C-diploma (of je hebt de wil om dit te halen);
• Je hebt affiniteit met studenten;
• Je bent enthousiast, flexibel en betrokken;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Informeren en solliciteren
Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van v.v. Ariston’80, Tomas Raaphorst, via wedstrijdsecretaris@ariston80.nl. Reacties en CV ontvangen wij graag uiterlijk 18 augustus 2019.

Meer informatie over X TU Delft is te vinden op https://www.tudelft.nl/x/ . Voor meer informatie over V.V. Ariston’80 kijk op: www.ariston80.nl.

Reageren op deze advertentie