Het eerste vrouwenteam van VDZ uitkomend in de landelijke 1e klasse is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een trainer/coach.

VDZ behoort met ruim 1500 leden tot de grotere clubs van Arnhem en omgeving. Bij VDZ voetballen zo’n 250 meisjes en vrouwen verdeeld over vier seniorenteams, 6 juniorenteams en 8 pupillenteams. Enkele meiden spelen in jongensteams en sinds kort heeft VDZ ook een 30+veterinnenteam. VR1 voetbalt op de zondag en de trainingen zijn vooralsnog op dinsdag- en vrijdagavond.

VDZ kenmerkt zich als een gezellige familievereniging waar prestatie, sportiviteit en plezier in het voetbal hand in hand gaan.

De beoogde trainer/coach is enthousiast, communicatief vaardig en schenkt aandacht aan zowel de individuele ontwikkeling van de speelsters als aan het teamproces. Hij/zij heeft een duidelijke visie op voetbal in het algemeen en meisjes- en vrouwenvoetbal in het bijzonder en weet dat ook op een heldere wijze over te brengen op de groep. De trainer/coach die wij zoeken is positief langs de lijn en consequent in de afspraken. Hij/zij heeft oog voor de jeugd en is bereid hieraan een bedrage te leveren en hierin samen te werken met andere trainers. De beoogde kandidaat is in het bezit van diploma op het niveau van TC3.

Voor vragen en/of sollicitatie kun je contact opnemen met Ad Heijnen vrouwenvoetbal@vdz-arnhem.nl. Een draagvlakgesprek met een afvaardiging van de spelersgroep maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Reageren op deze advertentie