De Blokkers is met zo’n 600 jeugdleden, zowel jongens en meisjes, één van de grootste clubs in omgeving Hoorn. We hebben een samenwerkingsverband met AZ en Ajax Vrouwen. Onze faciliteiten en materialen zijn prima in orde, sinds dit seizoen beschikken we maar liefst over 3 grasvelden en 3 kunstgrasvelden.

Voor komend seizoen zijn we voor diverse jeugdteams (van JO8 t/m (M/J)O19) op zoek naar meerdere selectietrainers. Als selectietrainer ben je verantwoordelijk voor het geven van minimaal 2 trainingen en het coachen van de wedstrijd op zaterdag.

Wij bieden trainingscursussen intern aan, maar het is ook mogelijk om namens de Blokkers KNVB opleidingen te volgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen.

Ben jij geïnteresseerd, gemotiveerd en enthousiast? Wil je graag winnen, maar vind je opleiden nog belangrijker? Heb je affiniteit en ervaring met de doelgroep? Zie jij het zitten om ook jezelf verder te ontwikkelen? Reageer dan op deze vacature. Sollicitatie voorzien van motivatie en Voetbal CV opsturen naar Cees de Geus

Reageren op deze advertentie