VV Gilze is een zondagsclub in Noord-Brabant (1e elftal momenteel in 3e klasse) die zich kenmerkt door een gezellige dorpssfeer en beschikt over een uitstekende accommodatie. Deze goede randvoorwaarden zorgen voor de juiste omstandigheden om tot een succesvol seizoen te komen.

VV Gilze heeft al enkele jaren uitstekende selecties gehad in de jeugd en zij spelen al jaren stabiel eerste klasse. De JO19-1 speelt momenteel hoofdklasse en heeft nog kans om in de nacompetitie naar de 4e divisie te promoveren. De lichting die er volgend jaar aan komt heeft wederom de capaciteiten om zich minimaal te handhaven in de hoofdklasse.

Wij nog op zoek naar een trainer-coach die de verantwoordelijkheid neemt over dit team. Graag zoeken wij iemand die er een uitdaging in ziet om een prestatief team fanatiek te trainen en leidt op zaterdag. Natuurlijk zoeken wij hier begeleiding bij, zodat je er zeker niet alleen voor staat, of misschien heb je zelf anderen op het oog die dit samen met jouw willen oppakken.

Functie-eisen en verwachtingen
– Kandidaat is in het bezit van een diploma juniorentrainer, UEFA C (oefenmeester 3, TC3, CIOS C) of heeft ervaring met voetballen op niveau
– 2x per week trainen en wedstrijd op zaterdag
– Training en coaching conform het technisch beleidsplan van de vereniging

Voorwaarden
– Selectie met potentie op minimaal hoofdklasse niveau
– Uitstekende accommodatie met drie kunstgrasvelden
– Een goede organisatie inclusief randvoorwaarden

Lijkt je dit een mooie uitdaging laat het ons weten en mail naar technischecommissie@vvgilze.nl of neem contact op met Erik Hoevenaars: 06-55897311

Reageren op deze advertentie