v.v. ZWALUWEN VLAARDINGEN zoekt trainer/coach voor B-selectie

De v.v. Zwaluwen Vlaardingen is een zaterdagamateurvereniging, spelend in de hoofdklasse. Deze mooie Vlaardingse voetbalvereniging hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de seniorenselecties.
Het doel van de opleiding van v.v Zwaluwen is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. En om dit te ondersteunen door een goede sfeer en harmonie tussen leden, verenigingskader en ouders en met een accommodatie en de middelen die daarvoor toereikend zijn.
Het overstappen van de jeugdopleiding naar de senioren betekent echter niet het einde van de opleiding. Ook onze B-selectie worden bij v.v. Zwaluwen gezien als opleidingsgroep., ter voorbereiding op de A-selectie.
Voor deze B-selectie zoeken wij een gemotiveerde trainer/coach voor het 3e elftal. v.v. Zwaluwen 3 komt uit in de 2e klasse en zal voor een groot gedeelte uit jeugdige spelers gaan bestaan.
Deze trainer/coach is verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen en het coachen van de wedstrijden van het 3e elftal. Hij werkt nauw samen met de trainer/coach van het 1e en 2e elftal en met het Hoofd Opleiding, alsmede met de trainer/coach van JO19-1.
Denk jij de trainer te kunnen zijn, die een meerwaarde is voor onze vereniging, die goed is in de communicatie en die een team kan managen? Stuur dan je sollicitatie met C.V. naar:
cjo@vvzwaluwen.nl
Profiel:
Minimaal in bezit van diploma TC3
Affiniteit en aantoonbare ervaring in het geven van training van senioren en junioren.
De trainer is communicatief vaardig, kan leidinggeven en kan goed organiseren.
De trainer waarborgt de filosofie van het Voetbaltechnisch Beleidsplan,

Wij bieden:
Een prima werkomgeving;
Een vereniging waar plezier en presteren samengaan;
Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers;
Goede faciliteiten en accommodatie

Reageren op deze advertentie