De VoetbalTrainer voor pupillentrainers

Wat leuk dat jij de pupillen traint en coacht! Bekijk op deze pagina wat wij jou als pupillentrainer allemaal bieden hebben.

De VoetbalTrainer voor pupillen #2

Editie twee van dit speciale magazine voor pupillen verschijnt als online magazine. Klik op het voorbeeld om het online magazine te lezen.

Download eBook

In dit gratis eBook besteden we aandacht aan nieuwe wedstrijdvormen, training geven, coachen, omgang met ouders en inspelen op leeftijdsspecifieke kenmerken. En uiteraard veel praktische oefenvormen, die jij als pupillentrainer direct in de praktijk kunt brengen.

Inhoud eBook voor pupillentrainers

Kennismaken
Kennismaken met pupillen en pupillenvoetbal. Voor (mini)pupillen zijn veel zaken nieuw. Een voetbalveld, trainers, medespelers, spelregels, et cetera. Hoe zorg je ervoor dat die spelertjes zich snel thuis voelen?
Dribbelkoning
Op zoek naar de nieuwe dribbelkoning. Maradona, Messi, beiden zijn ze begonnen met dat kleine balletje, gekleefd aan de voet. De basis daarvoor is in hun jongste voetbaljaren gelegde
Wedstrijdvormen
Een aantal nieuwe wedstrijdvormen en uitwerkingen. Zoals 6:6 op een kwart veld? We doen een aantal suggesties, met duidelijke voorbeelden.
Pingelen of overspelen
Terwijl het debat over pingelen of afspelen, ook na de hervormingen in het pupillenvoetbal, waarschijnlijk voortduurt, kun je er als trainer natuurlijk ook voor kiezen om spelers zélf te laten bepalen wat ze doen.
Positiespel
Positiespel en jeugdopleiding. Bij de oudere jeugd en senioren kunnen spelers in principe elk positiespel uitvoeren, maar de allerjongste jeugd heeft daar nog moeite mee.
Goede relatie
Een goede relatie is de basis voor een optimale ontwikkeling. In het veld willen we uiteindelijk dat spelers ook zelf keuzes gaan maken. Dan moeten we als coach niet alles gaan voorzeggen.

Meer producten voor jou als pupillentrainer

Behalve een prachtig gratis eBook biedt De VoetbalTrainer nog veel meer handige producten om een nog betere (pupillen)trainer te worden.

TrainingsPlanner

oefenstof

De TrainingsPlanner is een online platform voor  (jeugd-)trainers en clubs. Met deze tool heb jij als trainer onbeperkt toegang tot 1475+ oefeningen en trainingen, schema’s en leerlijnen voor jouw team.

Bekijk oefenvorm

Trainersmateriaal

Trainersmateriaal

Onmisbare trainersmaterialen, van coachboekjes tot trainersmappen en flipover veldenbloks. Voor jezelf of voor je club. Bestel ze eenvoudig en snel in onze Trainersshop.

Naar de TrainersShop

Mediatheek

oefenstof

De Mediatheek is een online database met wedstrijdvideo’s en interviews. De wedstrijdvideo's zijn zeer geschikt om samen met je spelers te bekijken. Zo horen ze niet alleen wat je bedoelt, maar zien ze het ook.

Bekijk video

De VoetbalTrainer voor pupillen

Pupillentrainer

De Voetbaltrainer voor Pupillen is een nieuw katern van De VoetbalTrainer en de KNVB, speciaal voor jou als pupillentrainer. Dit katern is ook te downloaden als eBook (PDF).

Download eBook

CoachVak

Nieuw van De VoetbalTrainer: CoachVak. Alle informatie over training, coaching en andere relevante thema’s nu op je mobiel, iPad of desktop. Speciaal voor pupillentrainers is Coachvak voor de Pupillentrainer.

Download App

Nieuwsbrief De Voetbaltrainer

Nieuwsbrief

Mis niets! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het (jeugd-)voetbal en op trainersgebied met onze nieuwsbrief. Met in iedere nieuwsbrief een gratis oefenvorm.

Aanmelden nieuwsbrief