Tactics Manager, tekenprogramma voor trainers

Het klinkt zo eenvoudig, even op je laptop of je computer een opstelling tekenen. Maar dan begint het…. Welk programma gebruik je hier dan voor. En waarom lukt het dan niet zoals jij het wilt?

Omdat wij uit ervaring weten hoe lastig het kan zijn om goede opstellingen en tekeningen te maken, hebben wij samen met SoccerTutor een aangepast Nederlands tekenprogramma ontwikkeld. Deze Nederlandse versie is exclusief verkrijgbaar in onze trainersshop. Zodat ook jij als trainer eenvoudig je eigen trainingsvormen kunt maken of aanpassen en wedstrijden kunt analyseren!

Hoe werkt Tactics Manager (video)

De talloze mogelijkheden van Tactics Manager worden in onderstaande video/tutorial duidelijk getoond. Alhoewel dit een filmpje van de Engelse versie is, geeft dit een goede impressie van de mogelijkheden. Alle opties en aanpassingen die worden getoond, zijn uiteraard ook geldig voor de Nederlandse versie.

Redactie

Onze redactie van de Voetbaltrainer gebruikt het programma voor alle tekeningen en opstellingen in het vakblad. Tekeningen vormen immers een belangrijke pijler van dit vakblad. Een afbeelding vertelt vaak meer dan duizend woorden. In één oogopslag is te zien wat wordt bedoeld. Wie moet er aan de binnenkant staan, wie overlapt, welke verdediger zakt in? Ook onderstaande trainingsvorm/opstelling van FC Southampton (Ronald Koeman) is met dit tekenprogramma gemaakt.

tekening8 Koeman

Kenmerken

Er zijn veel onderdelen in het programma waaruit gekozen kan worden (team, tenue, veld), en is aanpasbaar aan de situatie in of op het veld. De software is ook geschikt voor zaalvoetbal (blauwe velden) en je kunt er ook eenvoudig je eigen aantekeningen en notities in verwerken.
Velden-soorten-types-online

Nederlandse versie, koop ‘m online in onze TrainersShop

De Nederlandse versie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar in onze Trainersshop voor € 79,50.  Dit is een eenmalige aanschafprijs incl. btw en daarna kun je gedurende je hele trainerscarrière onbeperkt gebruik maken van het programma! Heb je een abonnement op De Voetbaltrainer? Dan krijg je 7,5% korting op je bestelling. Je hoeft hiervoor alleen in te loggen (of een account aan te maken) en dit wordt automatisch verrekend.
Klik hier om Tactics Manager te bestellen >.

download Adobe airVoor het installeren en afspelen van Tactics Manager op je computer of laptop, is het programma Adobe Air nodig.  Dit kun je hier gratis downloaden of klik op het Adobe Air logo hiernaast.


 Bestel nu knop