Top 200 hoogst spelende amateurclubs: Utrecht

Ieder jaar stelt De Voetbaltrainer de Top 200 clubs samen. Dit gebeurt op basis van het niveau waarop het eerste team en de jeugdteams O19-1, O19-2, O17-1, O17-2, O15, O14 en O13 actief zijn. Hieronder zijn de teams uit Utrecht te vinden die in de Top 200 voorkomen.

Utrecht

IJsselmeervogels en De Meern waren vorig seizoen nog de nummers één en twee, maar vallen nu buiten de top-drie. Die wordt gevormd door DOVO, USV Hercules en GVVV, die allen een mooie stijging doormaakten. Als hoogst genoteerde club uit Utrecht blijft DOVO aartsrivaal GVVV nog voor, maar die club is duidelijk in ontwikkeling.

Net buiten de top-vijf zijn er eervolle vermeldingen voor Roda ’46 en Hoogland, die dankzij een mooie stijging op de lijst het eveneens gestegen Spakenburg voorblijven. Met Jonathan, PVCV, FC Abcoude en Geinoord kent de provincie Utrecht maar liefst vier nieuwkomers op een totaal van achttien clubs in de lijst. Vier andere clubs stonden er vorig seizoen niet in, maar in eerdere jaargangen al wel.

  

Op de landingspagina van de Top 200 vind je de gehele lijst, evenals overzichten voor de jeugd en per regio. In onze webshop en bij abonnementen vind je de producten die De Voetbaltrainer aanbiedt om de trainer/coach van meer deskundigheid te voorzien.