Top 200 hoogst spelende amateurclubs: Gelderland

Ieder jaar stelt De Voetbaltrainer de Top 200 clubs samen. Dit gebeurt op basis van het niveau waarop het eerste team en verschillende jeugdteams actief zijn. Hieronder zijn de teams uit Gelderland te vinden die in de Top 200 voorkomen.

Gelderland

Gelderland is met 22 clubs vertegenwoordigd in de Top 200, terwijl dit er vorig seizoen nog 28 waren. RKHVV, DVC ’26, WHC, Spero, De Bataven en Union horen dit jaar niet bij de hoogst genoteerde 200 amateurclubs van Nederland. Daar staat geen enkele nieuwkomer tegenover.

Goed nieuws is er ook. De Gelderse koploper De Treffers steeg weer een plaats, naar plek negen. Ook DVS ’33, Sparta Nijkerk en Longa ’30 maakten een sprong in de goede richting. DZC ’68, WSV Apeldoorn en SML, wiens eerste teams respectievelijk in de eerste, tweede en derde klasse spelen, pakten de meeste punten bij de jeugd van alle Gelderse verenigingen.

Top 200 Gelderland

Op de landingspagina van de Top 200 vind je de gehele lijst, evenals overzichten voor de jeugd en per regio.

Mediatheek

De Voetbaltrainer helpt trainers en andere mensen binnen voetbalclubs om hun kennis en kunde te vergroten. Benieuwd hoe we jou daarbij kunnen helpen?