Ieder jaar stelt De Voetbaltrainer de Top 200 clubs samen. Dit gebeurt op basis van het niveau waarop het eerste team en verschillende jeugdteams actief zijn. Hieronder zijn de teams uit Noord-Brabant te vinden die in de Top 200 voorkomen.

Noord-Brabant

UNA is nog steeds de hoogst genoteerde club uit Noord-Brabant, al daalde de club uit Zeelst wel zes plekken. Die koppositie in de provincie deelt UNA met Gemert, dat zowel bij de senioren als de jeugd net zoveel punten pakte. UDI ’19 steeg flink wat plekken en staat nu bij de eerste twintig. Ook Unitas ’30 maakte een flinke ontwikkeling door. Vorig seizoen stond het voor het eerst in de lijst, nu zelfs in het linkerrijtje.

In totaal staat Noord-Brabant met 27 clubs in de Top 200, eentje minder dan vorig seizoen. Tegenover de drie nieuwkomers Halsteren, NWC en Roosendaal staat de absentie van Mierlo Hout, WSC, JEKA en JVC Cuijk, dat vorig seizoen nog op plek 23 eindigde maar het zondagteam terugtrok uit de Derde Divisie.

Top 200 Noord-Brabant

Op de landingspagina van de Top 200 vind je de gehele lijst, evenals overzichten voor de jeugd en per regio.

Mediatheek

De Voetbaltrainer helpt trainers en andere mensen binnen voetbalclubs om hun kennis en kunde te vergroten. Benieuwd hoe we jou daarbij kunnen helpen?